aleksandar-evtimov

A shoоооrt HISTORY

Здравейте и добре дошли в моя личен блог. Както предполагам сте разбрали се казвам Александър и през по-голямата част от времето си се занимавам с уеб и графичен дизайн.
Ииии…. започнахме скучно. – Хайде отново!

 

Здравейте, радвам се че сте си направили труда да прочетете тези редове и се интерeсувате от моята особа. Като цяло съм работохолик, стремящ се да се усмихва постоянно, но не винаги ми се получава. Обичам приятелите си, природата и да се случват интересни неща.
Наистина обичам работата си и от близо 10 години дълбая в дебрите на рекламата, уеб дизайна, социалното присъствие (понякога отсъствие) и други сложни думи за запомняне.


Роден съм в град Стара Загора, където получих основното си и средно образование. Тъкмо завърших и щях да ставам телефонен техник, то пък някой реши да приватизира БТК-а и бързо се запътих да ставам уеб гуру. Е, не винаги нещата са такива, каквито си ги представяме, а и Dail-up свързаността не позволяваше “големи” магьосници като мен да правят уеб сайтове – другаде освен в hit.bg

 


 

Страстта ми бързо мина през всички форми на дизайн, програмиране, поддръжка на компютри, гледане на снимки, чатене с момичета и сваляне на музика за купоните, които бяха неизменна част от моето израстване.
Така близо 2 години (не броя казармата с вечните Excell-ски таблици) аз попивах всичко, което грабваше вниманието ми в Интернет.
Сблъсках се с доста “професионалисти”, когато реших да поддържам собствени страници и развивам бизнес. Тези тогавашни разработчици на уеб сайтове бяха предела, който ме накара да се занимавам с това, с което и днес. Започнах да се образовам, да опитвам различни методи, да експериментирам. Наложи се да се преместя в столицата и започнах работа за малка заплата в една телевизия, после във весници, списания, по-големи вестници, по-големи списания, телевизии, рекламни агенции, благодарение на което се научих да познавам процеса на една реклама преди да стигне до потребителите – била тя печатна или уеб.

 

Tова ми даде увереност да правя нещата така, че да се харесват на клиентите, с които започвах все повече и повече да контактувам по работа.
Реших, че трябва да мога да обслужвам интересите им от-до, и започнах да уча “Информационно брокерство”. Специалността беше изключително интересна, защото включваше – маркетинг, реклама, информационни технологии и куп други полезни учебни предмети, които сега ми помагат да анализирам и работя добре. Продължих със специалността “Медийна информация и реклама” и написах единственната до момента дипломна работа на тема “Еротиката и сексът в рекламата” (Купоните и те помогнаха ;))
Всекидневно научавам много нови и нови неща, стремя се да бъда полезен на хората, които ми се доверяват и искат да спечелят благодарение на работата ми. Стремя се да се информирам за новостите в ИТ сектора и да мотивирам и хората, които работят за мен. Скоро обещавам да допълня историята си и да ви накарам да се усмихнете, а дотогава…. Keep calm and smile everyday..