Здравей musictour.eu

alex от alex0 Comments1 min read6.3K views

Не винаги пиша за проекти, които пускаме, но този специално е доста интересен, тъй като е нещо ново и нещо доста полезно.

Нека приветстваме новия и единствен по рода си музикален портал musictour.eu.

Преди броени дни в уеб пространството  станахме свидетели на нов проект, свързан с музиката. Вече е факт един непознат до този момент и интересен сайт, който може да се окачестви като музикален портал. Трудно се поставят етикети и определения за сайт като  musictour.eu, защото той  представлява  една хетерогенна комбинация от всичко свързано с музиката, но и много повече. Предимствата на този сайт са неговата практичност, гъвкавост и актуалност.

Musictour.eu ви предлага на едно място цялата информация за изпълнители от всякакви стилове музика, последни подробности за предстоящи турнета и събития на територията на Европа и Америка, както и линкове за билети към тях, новини за нови продукции и музикални предизвикателства, справка за зали и места, където ще се провеждат очакваните концерти, както и снимки на любимите ви лица от музикалния шоубизнес.

Най-забележителната черта на сайта е неговата интерактивност. Екипът ни работи ЗА вас, но и СЪС вас, защото вие – музикални фенове имате пълната свобода да бъдете част от този сайт, като не само следите публикациите, но и ги допълвате, като качвате снимки и споделяте опит.

Посетете musictour.eu и ще се убедите в неговата иновативност, ефикасност, резултатност, интерактивност и безупречна функционалност.

 

Какво смяташ?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

No Comments Yet.