Мъжът и 30-те – една история от първо лице

alex от alex0 Comments1 min read6.3K views

Често си говорим какво се случва с живота на мъжа, когато навлезе в 30-те си години. И не е случайно. Това десетилетие е доста различно от всичко, което се случва с младоците на 20, а и малко по малко ни застига. Затова хвърляме бърз, но изчерпателен поглед върху нещата, които се променят в стила ни на живот, след като ударим 30-така. Спокойно, промените далеч не са само отрицателни.

По-малко ще ви съдят

Хората след 30 са заети да се сгодяват, женят, да имат деца, така че все по-малко ще обръщат внимание на околните и ще ви съдят за музиката, която слушате, начина, по който се обличате и т.н. До 30 години повечето мъже вече са наясно какво искат от живота и какво могат да очакват от себе си.

Разпознавате лудите

Най-вече надушвате лудите жени и вече сте се специализирали да ги избягвате или пък да бягате от тях навреме.

Можете да станете професор по пиене

До това време вече сте станали истински спец по алкохола. Знаете правилните комбинации и правилното количество за консумация.

Нямате дилемата да излезете или да си останете вкъщи

По-вероятно е второто. Вече предпочитате да си почивате вкъщи пред телевизора, пред видеоиграта дори, пред компютъра или просто да спите.

Научавате се да цените живота заради смъртта

За съжаление, когато сте вече на 30 и повече, ако не се е случило досега, става така, че трябва да се разделите с член от семейството. Някой умира. Тъжно е, но това ви учи колко силно трябва да цените живота.

Лишавате се от познатите, оставате с приятелите

След 30 човек се учи още по-добре да отсява приятелите си. Вече не си губи времето в напразни познанства, става по-взискателен към хората около себе си и не се социализира с нови толкова лесно.

Нищо няма да изгубите

По-младите хора все се притесняват, че ако не отидат на дадено парти, на някакъв концерт или на друго събитие, ще изпуснат много, едва ли не – шанса на живота си. При 30 и повече годишните не е така. Не се притеснявате, че ще изпуснете нещо велико.

Вече сте самостоятелни

На тази възраст най-вероятно имате стабилна работа, правите планове или купувате собствено жилище, сами си плащате сметките, сами се грижите за себе си и се съветвате с приятелите си адвокати, преди да подпишете важни договори.

Побелявате

След 30 е времето, когато може да започнете да забелязвате все повече бели косми по главата си и това в случай, че имате коса все още. Не е толкова страшно. На някои мъже посивялата коса им отива повече.

Изглеждате добре и се чувствате добре

Разбира се, ако тренирате и се грижите за тялото си, ще изглеждате добре, не очаквайте това да дойде от само себе си. Но пък на тази възраст вече и по-малко ви пука, че не сте идеални, особено ако вече имате жена до себе си. Най-много внимавайте с шкембето!

По-лесно е да свалите мадама

30 и малко отгоре е перфектната възраст да сваляте жени. Не сте твърде стари, за да ги отвращавате, не сте твърде млади, за да се притеснявате от тях. Това е врeмето, в което можете да пуснете целия си чар и сексапил в действие.

Не сте твърде стари

За още много неща не сте стари. Имате време да растете в кариерата, да пътувате още, дори да поправите онзи стар мотор в гаража.

И разбира се една песен като поздрав от мен

Източник: MadeMan

Снимка: By Todd Quackenbush

Какво смяташ?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

No Comments Yet.