Нова марка бельо в България – Качество, удобство и визия.

alex от alex0 Comments1 min read1.8K views

Не, не се шегувам – ще ви напиша няколко реда за един бранд, който съвсем случайно стана и наш клиент.

През следващия месец на българския пазар ще дойде една от наистина качествените марки бельо – MED. Това ме вълнува поради три причини. Веднъж, като ценител на женската красота, защото дамските им модели са насочени към мъжката фантазия, втората причина е, че държа на качественото и удобно мъжко бельо и третата причина, е че успяхме да застанем с ProVision , като разработчик за техните уеб нужди за България.

 

Запознавайки се с бранда останах приятно изненадан, защото изборът за мъже е не по-малък от този за жените. Има екстравагантни модели и класически.

 

Разбира се получих и няколко модела, като подарък 😉

Най-голямото предимство на марката е безкомпромисното качество, което ме изненада. Мога да сравня спокойно с някои от най-големите световни брандове, даже надминава повечето от тях.

 

Удобството е второто, което при мъжете е сред основните фактори при такава покупка.

Научих и, че марката е номер едно в Гърция от 25 години, и че продава също в Европа, САЩ и Русия.

Пристига на българския пазар чак сега заради неуспешни бизнес отношения на собствениците с български търговци, което ги кара да се съмняват във възможността да разпространят и представят бранда си у нас подобаващо. Явно все пак са открили партньори, с които да говорят на един език и от това ще спечели българският потребител. По първоначална информация MED ще се продава онлайн и в само един физически магазин, който ще бъде позициониран в столицата.

 

Аз лично очаквам с нетърпение откриването, а ако опознаете марката, вие също със сигурност ще се зарадвате от тази новина.

 

med

 

-------Надявам се материалът да ти е харесал. Сподели все пак ;)-------
signature

Сподели

Какво смяташ?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

No Comments Yet.